mandag den 5. oktober 2009

Så var der jo ikke noget at sige til...

at jeg sov forbasket dårligt i nat. Min ven - Månen - fotograferet her til morgen klokken lidt i otte.

Har tidligere i mit liv været utrolig påvirkelig, en eller 2 nætter op til fuldmåne, vågnede jeg kl 2-3 stykker om natten og lå og roterede. OGSÅ uden at ane noget som helst om månetider.
De senere år har jeg så haft generelle søvnproblemer, indtil nogle tabletter satte en stopper for det. Og så sover jeg da velsignet som et skudt svin til klokken 7 om morningen, når et par vapser synes, det er tid.
Selv efter jeg er halvvejs ude af medicin, går det godt med søvnen - men lige i nat....Gårsdagens sylteprojekt i dejlig Le Creuset-gryde. Her er det da vældigt at have pc med, opskrifter findes med et par klik, og så bobler det ellers lystigt.
Vand, sukker, lidt citron - så er den hjemme.
i mangel af sylteglas kunne disse tages i anvendelse. Ja, selvfølgeli burde jeg ha' tænkt på det og pakket en karton sylteglas ned....hehe

Dagen skal gå med en udflugt til byen Sarlat, som ud over at rumme 4 store supermarché'er - er en velbevaret renæssanceby. Har ikke fundet nogen lopper endnu. Jo, en på lillehunden, men den fik lige den hårde behandling.

4 kommentarer:

 1. Ha' en dejlig tur til Sarlat! Jeg er spændt på, hvilke lopper du støder på i det franske - jeg forestiller mig noget meget raffineret ;o)

  Hvor er det herligt, at vi kan følge med i dine oplevelser!

  SvarSlet
 2. Dejligt at følge dig!
  Jeg kender godt de der nætter, hvor månen spiller en rolle, det gjorde min mand også, han tog iøvrigt Crom når månetiden nærmede sig, det hjalp ham.

  SvarSlet
 3. Jeg er da heldigvis ovre det....sarlat var skøn, men lopper var der ikke lige så mange af. Gu' ve' hvor de gemmer sig?

  SvarSlet
 4. Du skal nok finde de lopper !
  Jeg skal nemlig købe franske skatte når du kommer hjem igen.
  Knus Mette

  SvarSlet