onsdag den 30. september 2009

So far - og Gyset i Kasselbakkerne!!Dagen startede selvfølgelig med at jeg vågnede meget tidligt - lidt i  6 - lå så og overvejde at stå op for rigtig at have god tid...hm..nå, jeg kom op klokken 7. Så kan man godt se at tidsplanen allerede skrider, der blev ikke afgang klokken 8, men 8.40.
Jeg har besluttet mig til ikke at lade mig hidse op - at tage tingene "mindfullt" det vil sige - "det er som det er - lige NU".
Jeg drog afsted, bange anelser selvfølgelig - ville mit dejlige hjem stå endnu , når jeg vendte hjem. Nu skal det lige siges, at Sønnen er over 30, så bortset fra træpillefyret, som én der er vant til dejlig Odense-fjernvarme ikke har de ringeste begreber om....så går det vel nok, ellers må ha´ frys'.
Nu er Skype jo opfundet, siden man i sin pure ungdom drog verden rundt og var LANGT væk, i mere end én forstand. At sende postkort fra f.eks. et af mine foretrukne lande, Italien var noget, der tog tid....TING TA'R TID....LANGSOMHEDEN...ja, det efterspørger vi i dag, men dengang var det sq irriterende at komme hjem, og forældrene og andre havde endnu ikke fået kortet!

Jeg sidder her
dette hotel havde - som et af få - et enkeltværelse - til en absolut MEGET  rimelig pris 30 Euro!Nu har mit kamera desværre besluttet sig til at behøve strøm, så det må blive i morgen, hvis der skal foto af værelse.
Men jeg vil gerne anbefale det, venlig betjening, formular/bestilling på dansk og der er ikke trukket noget fra mit kort før nu. Jeg giver 6 Euro for morgenmad, 3 Euro for internet, så det er rimeligt, for ikke at sige meget billigt. Jeg har ladet mig fortælle at det er i god afstand , hvis man skal på messe.
Der er lækkert brusebad på værelset og toilet lige uden for døren. Køleskab, TV og skrivebord og natbord, mere behøver en rejsende Lavendel ikke.
 

Jeg får jo ikke mulighed for at dyrke stedet, men jeg fornemmer, det fortjener det.  Her var 17,5 grader, da jeg ankom klokken 17.00 efter at have drønet dernedad med et par pauser - og ind imellem hidset mig op over båtnakkerne i de store lastbiler, der liiiiige syntes, de skulle overhale ham foran, det er giganternes kamp, og den kan vare adskillige kilometer. MENS en hale af lettere irriterede bilister samler sig bagved med en hastighed af omkring 80 km/timen - det kan da godt være, man kan må stærkt i Tyskland, men ....
Ret mange af de overhalende var i øvrigt danske....

Kasselbakkerne...
En historie for sig.
Da jeg havde min første bil som single - min helt egen - skulle jeg til Frankrig.
Kasselbakkerne - der er mange, de er lange og med stignings- og fald % på 5-8 -
jeg troede aldrig de ville få en ende, det var mørkt, og vi kørte bare op og op...
Den nye Mercer klarer det bare fint - ok, den spiser også noget diesel, skal siges...

Offenbach am Main er en del af Frankfurt

Gik en tur i bydelen, oh, her er spændende. Det minder om Berlin eller Hamborg omkring Hauptbahnhof, meget "etnisk" præget - et hav af frisørsaloner og Döner Kebab'er - men også et par parker, kirker, masser af butikker, et splinternyt center "KOMM" - fristende - men der går man ikke ind med to vovser...
Jeg havde været vældig klog og medbringe aftensmad - det kunne holde sig, hvis ikke....
Tapas -ting og brød, så jeg var lige ude og sondere terrænnet, lufte hunde, som den næsten eneste - og fandt så et minisupermarked hvor de havde alt- så jeg tænkte lidt i rødvin....MEN hunde ingen adgang.
Gode råd var dyre, men jeg overvandt al skam ogstillede miglige inden for ddøren og spurgte på mit mest indsmigrende tysk - om der ikke var "eine Stelle für die Hunde...?", når man nu ikke måtte medbringe dem. Jeg foreslog også at binde dem lige indenfor til et par indkøbskurve - det var ikke så godt - "wenn die Kontrolle kommt...." jeg klagede min nød og lovede at være hurtig, hehe så blev Yngstemanden  tilkaldt (som en anden Arnold) og bedt om at holde Fruens hunde, mens hun shoppede (rødvin) - jeg skyndte mig at tage lidt mere, for et syns skyld. Så nu har jeg et par rigtig gode urtethe'er med hjem. Det kan måske udarte til en "Give Away" - det er så populært p.t.
Hvorom alting er, en afslappet tur - hvem havde drømt om,at ved den sidste rasteplads før grænsen var der en skøn sø, en tilløbende å , lyngarealer og slåenkrat, da jeg gik bare 5 minutter væk. Ofte ser man bilrejsende stå og lave strækøvelser og kuskeslag og jogge planløst rundt, men med to hunde giver det sig selv, man får i hvert fald rørt sig.
Jeg var slet ikke træt, kunne sagtens have kørt længere, men det synes jeg egentlig ikke, man kan byde vapserne. 8.40 -17.00 må være nok.
10 kommentarer:

 1. Åh, det var da gået helt hen over hovedet på mig, at du allerede skulle afsted. Jeg ved ikke hvorfor jeg troede, at det først var i weekenden.

  Jeg vil ønske dig og de små tøser en rigtig dejlig tur, kære du.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Lavendel
  Det lyder til at turen indtil nu er gået perfekt, dejligt med lidt hjælp til at passe hundene ved forretningen, men det undrer mig i grunden ikke, for i Tyskeland er det kunden der er konge, i dit tilfælde hedder det vel dronning, og ja jeg tror du har ret, det er en lang tur for hundene, så pausen er vist på sin plads.
  God tur videre, nå ja forresten, det er da vildt billigt det hotel!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Tak, I to - var lige på endnu en shopping - fik allehånde tilbud...fnis...i min alder...

  SvarSlet
 4. Høres ut som du koser deg og liker friheten med å kjøre sørover. Ja, du har kjørt rikelig langt nok. Det blir spennende dette. ;-)

  SvarSlet
 5. Det lyder så dejligt at du hygger dig og får set noget under vejs, forsat god tur !

  SvarSlet
 6. Jeg var heller ikke liiige med på at det var nu det var nu. At du er taget afsted..;)

  Jeg syntes det ser ud til at starten har været ok, trods de tyske mortorvejes vikingeregler og nu bliver det så spændende at følge med i livet i La France.

  Fortsat god tur dernedaf og vi "ses"
  Kærlig hilsen og knus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 7. Fagre ny verden ! Du er på rejse og kan alligevel skrive til os :-)
  Du lyder og handler som en garvet rejsende !

  SvarSlet
 8. God tur og spis lidt dejlig mad for mig! Gläder mig til at fölge dig.

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt, at du kan skrive, mens du rejser, Lone!
  Nu håber jeg, at du slipper for problemr på din videre færd, og jeg er emget spændt på at høre om dine oplevelser.

  Varme klem!

  SvarSlet
 10. Jamen sikke da en forrygende start - det kan da kun blive godt fremover :-))). Det lyder virkelig som om, du hygger igennem. Og hvor er det dejligt at kunne følge din rejse på sidelinien - det lugter da lidt af fisk:-))

  KH Gittemay

  SvarSlet